Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

De Hooge Haer is onder voorbehoud verkocht. Op dit moment nemen wij geen reserveringen meer aan na 1 december 2024. Op 1 augustus 2024 bepalen wij samen met de kopers of we nog een paar maanden extra gaan verhuren.

 

De Hooge Haer is de ideale accommodatie voor schoolkampen, studentenweekenden, jeugd en jongeren, uitjes. Sinds wij de inrichting van de vier kleine slaapkamers op de begane grond hebben aangepast is de Hooge Haer ook geschikt voor families die niet al te veel luxe nodig hebben. Verwacht bij ons geen luxe kamers met eigen sanitair oid. Zoek je een in de basis prima accommodatie waar je een leuk feest kunt vieren dan zijn wij het juiste adres.  Muziek binnen in de accommodatie is geen enkel probleem en mag gewoon de hele nacht aan blijven. Om 22.00 uur veranderen de instellingen van het volume en de bas automatisch, maar wel zodanig dat er de gehele nacht gedanst kan worden.

De Hooge Haer is voorzien van een eigen discobar met geluidsinstallatie, bewegend licht, PAR spots en black light. Je kunt eenvoudig via bluetooth verninding maken met de mengtafel. Het is niet toegestaan om zelf een geluidsinstallatie mee te nemen. Wil je geen concessies doen in het volume, huur dan zelf een silent disco set in. Extra verlichting en effecten meenemen is prima m.u.v. een rookmachine ivm het aanwezig brandalarm.

Wij worden niet blij van groepen die alleen uit jongens/heren bestaan. Helaas hebben wij met dit soort groepen een aantal vervelende ervaringen gehad. Wij hebben dan ook besloten om deze groepen niet meer te ontvangen.

Met de nieuwe buslijn 28 is de Hooge Haer met openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Bushalte Lhee bevindt zich op slechts 300 meter van de Hooge Haer. Vanaf de bushalte loop je via het karrespoor zo naar de Hooge Haer. (Het laatste pand aan de doodlopende weg). Let op! Op zondag stopt lijn 28 niet in Lhee.

Met een ruime recreatie zaal en nog een extra woonkamer (ideaal voor de leiding) heeft de Hooge Haer binnen meer dan genoeg ruimte voor een leuk feest en wil je ’s nachts dan toch nog buiten bij een vuurtje zitten dan is ook dat toegestaan. Ook het sanitair is prima in orde. De Hooge Haer beschikt over maar liefst 12 toiletten en 8 douches voorzien van thermostatische kranen. Standaard staan er in de Hooge Haer 70 bedden opgesteld verdeeld over 10 slaapkamers.

Informatie over beschikbaarheid en tarieven treft u aan onder het tabblad beschikbaarheid

Wij ontvangen u graag op "de Hooge Haer"


 
Susan en Fons Groenewegen
De Hooge Haer
Lhee 27
7991 PG Dwingeloo (Drenthe)
Telefoon: 06-53413332

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DHTML Menu By Milonic JavaScript