Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

 

De Hooge Haer is de ideale accommodatie voor schoolkampen, studentenweekenden, jeugd en jongeren, uitjes. Sinds wij de inrichting van de vier kleine slaapkamers op de begane grond hebben aangepast is de Hooge Haer ook bijzonder geschikt voor families die niet al te veel luxe nodig hebben. Verwacht bij ons geen luxe kamers met eigen sanitair oid. Zoek je een in de basis prima accommodatie waar je een leuk feest kunt vieren dan zijn wij het juiste adres.  Muziek binnen in de accommodatie is geen enkel probleem en mag gewoon de hele nacht aan blijven. Om 22.00 uur veranderen de instellingen van het volume en de bas automatisch, maar wel zodanig dat er de gehele nacht gedanst kan worden.

De Hooge Haer is voorzien van een eigen discobar met geluidsinstallatie, bewegend licht, PAR spots en black light. Je kunt eenvoudig via bluetooth verninding maken met de mengtafel. Het is niet toegestaan om zelf een geluidsinstallatie mee te nemen. Wil je geen concessies doen in het volume, huur dan zelf een silent disco set in. Extra verlichting en effecten meenemen is prima m.u.v. een rookmachine ivm het aanwezig brandalarm.

Gelegen aan het einde van een doodlopende weg, zonder passerend verkeer zijn wij ideaal gelegen voor scholen en verenigingen. Geen zorgen over langs denderend verkeer, maar gewoon lekker vrij en blij spelen op bijvoorbeeld de beachvolleybalvelden, het basketbalveld of gewoon op het speelveld. Het kan allemaal op de Hooge Haer.

Met de nieuwe buslijn 28 is de Hooge Haer met openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Bushalte Lhee bevindt zich op slechts 300 meter van de Hooge Haer. Vanaf de bushalte loop je via het karrespoor zo naar de Hooge Haer. (Het laatste pand aan de doodlopende weg). Let op! Op zondag stopt lijn 28 niet in Lhee.

Met een ruime recreatie zaal en nog een extra woonkamer (ideaal voor de leiding) heeft de Hooge Haer ook binnen meer dan genoeg ruimte voor een leuk feest en wil je ’s nachts dan toch nog buiten bij een vuurtje zitten dan is ook dat toegestaan. Ook het sanitair is prima in orde. De Hooge Haer beschikt over maar liefst 12 toiletten en 8 douches voorzien van thermostatische kranen. Standaard staan er in de Hooge Haer 70 bedden opgesteld verdeeld over 10 slaapkamers.

Informatie over beschikbaarheid en tarieven treft u aan op onze boekingssite

Wij ontvangen u graag op "de Hooge Haer"

 
Susan, Fons, Robyn en Jordan Groenewegen
De Hooge Haer
Lhee 27
7991 PG Dwingeloo (Drenthe)
Telefoon: 06-53413332

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DHTML Menu By Milonic JavaScript