Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

N.a.v. de persconferentie van 15 januari hebben wij het Coronaprotocol weer aangepast. Verblijfsrecreatie mag open zijn, maar er zijn tot en met 14 januari wel beperkingen aan de groepen van toepassing. Een groep mag bestaan vier personen of uit meerdere personen die tot hetzelfde huishouden behoren.

 

Groepen die al gereserveerd hebben, maar het niet verantwoord vinden om een weekend te organiseren, kunnen contact met ons opnemen. Samen zoeken we dan naar een oplossing. Wij hebben besloten om tot eind maart alleen nog nieuwe reserveringe aan te nemen van groepen tot maximaal 30 personen. 

Bekijk voor meer informatie het  Corona protocol  

 

De Hooge Haer is de ideale accommodatie voor schoolkampen, jeugd en jongeren, familie uitjes. Ook studenten en sportverenigingen zijn bij ons van harte welkom. Muziek binnen in de accommodatie is geen enkel probleem en mag gewoon de hele nacht aan blijven. Om 22.00 uur veranderen de instellingen van het volume en de bas automatisch, maar wel zodanig dat er de gehele nacht gedanst kan worden.

De Hooge Haer is voorzien van een eigen discobar met geluidsinstallatie, bewegend licht, PAR spots en black light. Je kunt eenvoudig via bluetooth, minijack of tullip pluggen verninding maken met de mengtafel. Het is niet toegestaan om zelf een geluidsinstallatie mee te nemen. Wil je geen concessies doen in het volume, huur dan een Silent disco set tegen een bijzonder aantrekkelijk tarief.  Extra verlichting en effecten meenemen is prima m.u.v. een rookmachine ivm het aanwezig brandalarm.

Gelegen aan het einde van een doodlopende weg, zonder passerend verkeer zijn wij ideaal gelegen voor scholen en verenigingen. Geen zorgen over langs denderend verkeer, maar gewoon lekker vrij en blij spelen op bijvoorbeeld de beachvolleybalvelden, het basketbalveld of gewoon op het speelveld. Het kan allemaal op de Hooge Haer.

Met de nieuwe buslijn 28 (vanaf medio 01-06-2022) is de Hooge Haer met openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Bushalte Lhee bevindt zich op slechts 300 meter van de Hooge Haer. Tot de nieuwe buslijn daadwerkelijk stopt bij de halte in Lhee kunnen groepen van meer dan 30 personen gebruik maken van een speciale regeling. Groepen dienen hiervoor bij Qbuzz uiterlijk vier weken voor aankomst een groesaanvraag in te dienen. Studenten kunnen middels hun studenten OV gewoon met deze bus mee.

Met een ruime recreatie zaal en nog een extra woonkamer (ideaal voor de leiding) heeft de Hooge Haer ook binnen meer dan genoeg ruimte voor een leuk feest en wil je ’s nachts dan toch nog buiten bij een vuurtje zitten dan is ook dat toegestaan. Ook het sanitair is prima in orde. De Hooge Haer beschikt over maar liefst 12 toiletten en 8 douches voorzien van thermostatische kranen. Standaard staan er in de Hooge Haer 70 bedden opgesteld verdeeld over 10 slaapkamers.

Informatie over beschikbaarheid en tarieven treft u aan op onze boekingssite

Wij ontvangen u graag op "de Hooge Haer"

 
Susan, Fons, Robyn en Jordan Groenewegen
De Hooge Haer
Lhee 27
7991 PG Dwingeloo (Drenthe)
Telefoon: 0521-597172
B.g.g. 06-53413332

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DHTML Menu By Milonic JavaScript