Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Corona protocol

 

 

Naar aanleiding van de versoepelingen welke 5 juni ingaan hebben wij ons Corona Protocol aangepast. Dit protocol is  naar alle waarschijnlijkheid van toepassing tot 30 juni 2021 

 

Ook op de Hooge Haer hanteren wij uiteraard de Corona maatregelen. De organisatie van het verblijf is verantwoordelijk voor de naleving van deze maatregelen en wijst een vast contactpersoon aan binnen haar organisatie tbv de naleving van de corona maatregelen.

We geven elkaar geen hand

We hoesten of niezen in de elle boog

Toegang voor deelnemers met ziekteverschijnselen is niet toegestaan.

Was je handen bij binnenkomst

Houd anderhalve meter afstand

Niet schreeuwen

Niet zingen

Negatief testbewijs voor elke deelnemer niet ouder dan 48 uur bij aankomst.

 

Indeling slaapkamers.

Maximaal 4 personen per slaapkamer waarbij anderhalve meter afstand gehouden wordt.

Sanitair

Bij de ingang van elk sanitair hangen keycords. De keycords geven aan of er nog een douche of toilet beschikbaar is. Deelnemers nemen een keycord mee het sanitair in en hangen deze weer terug na gebruik. Hangen er geen keycords dan is het sanitair volledig bezet en mogen deelnemers niet naar binnen.

Recreatie zaal

Indien alle deelnemers tot  hetzelfde huishouden behoren hoeft er geen placering te worden toegepast en is onderstaande niet van toepassing

Per slaapkamer is er een vier persoons opstelling gemaakt waarbij anderhalve meter afstand wordt aangehouden. Elke groep dient een indeling te maken waarbij elke deelnemer een eigen stoel toegewezen krijgt door de corona contactpersoon van de groep (placeren). De stoelen zijn genummerd. Het is dus heel eenvoudig om een deelnemer middels een eigen nummer aan een stoel te koppelen.

Keuken

Werk met een kleine keukenstaf. Ook in de keuken dient anderhalve meter afstand gehouden te worden.

Looproutes

De in het pand aangegeven looproutes dienen gevolgd te worden behalve in het geval dat alle deelnemers tot hetzelfde huishouden behoren. Bij het verplaatsen in de accommodatie is een mondkapje verplicht. (ook in de recreatiezaal).

 

DHTML Menu By Milonic JavaScript