Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

In onze regio zijn er heel veel aanbieders van leuke activiteiten

 

Gajemee.nl

Al jaren verzorgt Gajemee.nl leuke outdoor activiteiten bij ons op de Hooge Haer. Zo kun je op de hooge Haer Lasergamen, Arrow tack shooting en o.a. het tijdbomspel spelen. Op de lokatie in Hoogeveen is nog veel meer actie te beleven.

Voor meer informatie surf je naar gajemee.nl

Hottub verhuur

Of je er nu één, twee of vijf wilt hebben, het kan allemaal. Tegen een prima prijs een Hottub op het terras en omdat je bij ons de hele nacht buiten mag. Kun je er ook 's nachts heerlijk in gaan zitten. Zie je het voor je coctailtje erbij en heerlijk chillen met je vrienden en vriendinnen. Kijk even op www.hottubverhuur.nl  voor tarieven en mogelijkheden.

Joytime Grollo

Op een half uurtje rijden vanaf de Hooge Haer is Joytime Grollo gevestigd. Van klimpark tot quadrijden er is in Grollo van alles te doen. Kijk op Klimpark Grollo voor meer informatie.

De Jongens van Outdoor

Ook leuk en op een halfuurtje rijden van de Hooge Haer is het klimpark in Appelscha bij de jongens van outdoor. Net als bij het klimpark in Grollo is ook hier veel meer te doen dan de naam klimpark doet vermoeden.

Kijk op de jongens van Outdoor voor meer informatie.

 

Spelotheek Beilen

Wil je leiver je activiteiten op de Hooge Haer organiseren dan kun je in Beilen bij de spelotheek van alles huren om een geslaagd programma samen te stellen. Van rodeostier tot springkussen, maar ook spullen vooreen ludieke zeskamp. Laten bezorgen, zelf ophalen het is allemaal mogelijk.

Klik op spelotheek Beilen voor meer informatie.

 

De Hooge Haer

Ook op de Hooge Haer zelf liggen wat materialen voor u klaar.

Bij de huur inbegrepen zijn onderstaande materialen

touwtrektouw

voetbal

basketbal

2 volleyballen

Frisbeespel (op aanvraag)

Hokkeyset (op aanvraag)

 

Daarnaast kunt u onderstaande activiteiten huren (u huurt de materialen en organiseert en begeleidt zelf de spellen a.h.v. de meegeleverde schriftelijke uitleg). U bent dus ook zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van de deelnemers en omstanders.

Highlandgames €50,= voor de gehele groep

Boerengames €75,= voor de gehele groep

Boogschieten (junior recurve boog) €50,= voor de gehele groep

Escape rooms €25 voor de gehele groep

 

 

DHTML Menu By Milonic JavaScript