Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Het Biggetje

In het Biggetje voelt u zich meteen op uw gemak. Een gezellige woonkamer met direct toegang tot de aan het weiland grenzende tuin, waar u tot ’s avonds laat heerlijk bij de vuurkorf buiten kunt zitten.

Het Biggetje beschikt over een modern sanitair met maar liefst twee invaliden douches, waar validen ook gebruik van mogen maken. Vijf keurige toiletten en ook nog twee wascabines. In uw eigen keuken bereidt u zelf uw maaltijd en willen de kinderen nog even spelen dan is dat geen probleem, u zet het eten in de chaving dishes en geniet nog even van een lekker glaasje wijn terwijl de koeien richting de stal lopen om te worden gemolken. Voor de afwas zijn voldoende vrijwilligers. In onze moderne spoelkeuken is de afwas al klaar voordat de koffie is doorgelopen.

Onze kleine accomodatie beschikt over twee zes persoons slaapkamers, één vijf persoons slaapkamer en 1 acht persoonskamer.


Tarieven

(van toepassing op overeenkomsten gesloten na 1 oktober 2017)

Jubileumactie

 € 15 Euro per persoon per nacht in het weekend

(minimaal 15 personen/)

Dit is inclusief een deel van de eindschoonmaak, gas, water, elektra , boekingskosten en 6% BTW (verandering van het BTW tarief zal worden verrekend c.q. doorberekend) maar exclusief toeristenbelasting.

Midweek /verblijfsduur
(minimaal 15 personen)

1 of 2 nachten

 3 nachten

4 nachten of meer

Tarief per persoon per nacht

Dit is inclusief een deel van de eindschoonmaak, gas, water, elektra , boekingskosten en 6% BTW (verandering van het BTW tarief zal worden verrekend c.q. doorberekend) maar exclusief toeristenbelasting en een opslag €50 in geval van een boeking voor slechts 1 nacht)

€ 12,50

€ 11,15

€ 10,=

 

Klik hier om te kijken of de accommodatie nog beschikbaar is gedurende de door u gewenste periode.

DHTML Menu By Milonic JavaScript