Gebruikersnaam:

Wachtwoord:


De Beer

De Beer beschikt over een riante recreatiezaal met bar en disco bar. De ruimte is gezellig ingericht en heeft een fantastisch uitzicht over de landerijen.
 
De Beer beschikt over een ruime en goed ingerichte professionele keuken waar het goed koken is voor grote groepen. Na het eten wilt u natuurlijk snel de afwas aan kant hebben en dat kan ook. In onze spoelkeuken is de afwas een fluitje van een cent. Elke mand een minuutje in de machine, even laten staan en het kan zo de kast in. Alleen kunststof moet even afgedroogd worden.

Ook het sanitair is ruim voldoende vertegenwoordigd. U heeft beschikking over zes douches, acht toiletten en drie urinoirs.

De Beer beschikt over vier slaapzalen voor 12 personen en 1 slaapkamer voor 1 persoon (eventueel kunnen er nog wat matrassen bijgeplaatst worden)


Tarieven
(van toepassing op overeenkomsten gesloten na 1 oktober 2017)

Tarieven verhuur

 € 15 Euro per persoon per nacht in het weekend

(minimaal 30 personen)

Dit is inclusief een deel van de eindschoonmaak, gas, water, elektra , boekingskosten en 6% BTW (verandering van het BTW tarief zal worden verrekend c.q. doorberekend) maar exclusief toeristenbelasting

Midweek /verblijfsduur
(minimaal 30 personen)

1 of 2 nachten

 3 nachten

4 nachten of meer

Tarief per persoon per nacht

Dit is inclusief een deel van de eindschoonmaak, gas, water, elektra , boekingskosten en 6% BTW (verandering van het BTW tarief zal worden verrekend c.q. doorberekend) maar exclusief toeristenbelasting. en een opslag van €75,= indien u slechts 1 nacht bij ons reserveert)

 

€ 12,50

€ 11,15

€ 10,=

Klik hier om te kijken of de accommodatie nog beschikbaar is gedurende de door u gewenste periode

 

DHTML Menu By Milonic JavaScript